Меню сайта
Главная » 2008 » Октябрь » 20 » 7. Порядок переоформлення дозволу на розміщення зовнішньої реклами
7. Порядок переоформлення дозволу на розміщення зовнішньої реклами
00:38
7.1. Якщо протягом строку дії дозволу виникла потреба у зміні технологічної схеми рекламного засобу (без зміни розміру конструкції), розповсюджувач зовнішньої реклами звертається до Робочого органу з письмовою заявою у довільній формі про внесення в дозвіл відповідних змін.
До заяви додається:
- технічна характеристика змін у технологічній схемі рекламного засобу;
- фотокартка рекламного засобу та ескіз із конструктивним рішенням.
Робочий орган протягом не більш як п'ятнадцяти робочих днів з дати реєстрації заяви розглядає її і визначає відповідні органи (особи), з якими розповсюджувачу необхідно узгодити зміни у технологічній схемі рекламного засобу. Після узгодження зміни Робочий орган вносить відповідні зміни у дозвіл.
Відмова у зміні технологічної схеми рекламного засобу може бути оскаржена у порядку, встановленому законодавством.
7.2. У разі зміни розміру рекламного засобу дозвіл надається у порядку, встановленому цими Правилами.
7.3. У разі зміни містобудівної ситуації, проведення реконструкції, ремонту, будівництва на місці розташування рекламного засобу, які зумовлюють необхідність зміни місця розташування рекламного засобу, Робочий орган у семиденний строк письмово повідомляє про це розповсюджувача зовнішньої реклами.
У десятиденний строк з початку зміни містобудівної ситуації, реконструкції, ремонту, будівництва Робочий орган надає розповсюджувачу зовнішньої реклами інформацію про інше рівноцінне місце. 
У разі досягнення згоди щодо нового місця розташування рекламного засобу вносяться зміни у дозвіл.
Відшкодування витрат, пов'язаних з демонтажем та монтажем рекламного засобу на новому місці, здійснюється відповідно до договору з власником місця розташування рекламного засобу.
Плата за надання робочим органом послуг, пов'язаних із зміною місця розташування рекламного засобу, не справляється. Строк дії дозволу продовжується на час, необхідний для вирішення питання про надання рівноцінного місця. Після закінчення будівництва на місці розташування рекламного засобу розповсюджувач зовнішньої реклами має пріоритетне право на розташування рекламного засобу на попередньому місці при наявності містобудівної можливості.
У разі виникнення містобудівної необхідності в освоєнні земельної ділянки під будівництво будинків, споруд, елементів вуличного обладнання та під виконання благоустрою міста (організація та улаштування скверів, парків, пам’ятників та пам’ятних знаків з прилеглої до них територією та інш.) на місці розташування рекламного засобу, що зумовлює необхідність в закінченні терміну дії дозволу та демонтажу рекламного засобу (в разі неможливості його перенесення), Робочий орган повідомляє про це рекламорозповсюджувачу зовнішньої реклами письмово з відповідним обґрунтуванням та готує проект рішення виконкому про скасування дозволу до закінчення строку дії розміщення рекламної конструкції згідно з розділом 8 Правил.
7.4. Строк дії дозволу продовжується на підставі:
- заяви, яка подається Робочому органу розповсюджувачем зовнішньої реклами у довільній формі не пізніше ніж за один місяць до закінчення строку дії дозволу;
- у разі відсутності заборгованості по сплаті за розміщення рекламної конструкції згідно з раніш укладеним договором;
- у разі відповідності рекламної конструкції містобудівним вимогам.
Продовження строку дії дозволу фіксується робочим органом в журналі реєстрації з внесенням відповідних змін у дозвіл на підставі рішення виконкому міської ради.
7.5. У такому ж порядку продовжується строк дії дозволів, наданих до набрання чинності цими Правилами.
7.6. Відмова у продовженні строку дії дозволу може бути оскаржена у порядку, встановленому законодавством.
7.7. По закінченні строку дії дозволу (якщо не було подано заявки на продовження строку дії дозволу згідно з п. 7.4) власник повинен у триденний термін демонтувати рекламну конструкцію власними силами і за свій рахунок.
7.8. У разі набуття права власності на рекламний засіб іншою особою дозвіл підлягає переоформленню.
Особа, яка набула право власності на рекламний засіб, протягом одного місяця з дня виникнення права власності на нього звертається до Робочого органу із заявою у довільній формі про переоформлення дозволу.
7.9. До заяви додаються:
- документ, який засвідчує право власності на рекламний засіб;
- оригінал зареєстрованого дозволу;
- письмове погодження власника місця розташування рекламного засобу або уповноваженого ним органу (особи);
- копія свідоцтва про державну реєстрацію заявника як юридичної особи або фізичної особи - підприємця;
- банківські реквізити, ідентифікаційний код юридичної особи або ідентифікаційний номер фізичної особи - платника податків, зборів та інших обов'язкових платежів.
Переоформлення дозволу здійснюється тільки у разі відсутності заборгованості по раніше укладених договорах на надання місць для розміщення зовнішньої реклами у обох сторін.
7.10. Переоформлення дозволу фіксується в журналі реєстрації з внесенням відповідних змін у дозвіл на підставі рішення виконавчого комітету міської ради.
Відмова у переоформленні дозволу може бути оскаржена у порядку, встановленому законодавством.


Просмотров: 1307 | Добавил: bjuro-estetiki | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024